Helstegt lever
1 time
•
Denne opskrift på helstegt lever giver en en lækker velsmagende ret. Kalvelever, sauce og kartoffelsne er den perfekte kombination!
Ingredienser
500 g
Kalvelever (et helt stykke)
|
|
---|---|
Friskkværnet peber
|
|
25 g
Smør
|
|
1
Lille fed hvidløg i skiver
|
|
1 tsk
Tørret rosmarin
|
|
2 dl
Grøntsagsbouillon
|
Sauce
¼ liter
Madlavningsfløde
|
|
---|---|
2 spsk
Saucejævner
|
|
Evt. kulør
|
|
½ tsk
Groft salt
|
Kartoffelsne
1 kg
Kartofler
|
---|
2 dl
Ymer
|
|
---|---|
2 tsk
Dijon-honningsennep
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
300 g
Grøn salat
|
Sådan gør du
Sauce
Kartoffelsne
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
8750 kJ / 2091 kcal
Næringsindhold pr. 100g
348 kJ / 83 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 26,8 % | 5,5 g |
Kulhydrat: | 45,5 % | 9,3 g |
Fedt: | 27,7 % | 2,6 g |