8750 kJ / 2091 kcal
348 kJ / 83 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 26,8 % | 5,5 g |
Kulhydrat: | 45,5 % | 9,3 g |
Fedt: | 27,7 % | 2,6 g |
Kalvelever (et helt stykke)
|
500 g |
---|---|
Friskkværnet peber
|
|
Smør
|
25 g |
Lille fed hvidløg i skiver
|
1 |
Tørret rosmarin
|
1 tsk |
Grøntsagsbouillon
|
2 dl |
¼ liter | |
Lys saucejævner
|
2 spsk |
Evt. kulør
|
|
Groft salt
|
½ tsk |
Kartofler
|
1 kg |
---|
2 dl | |
Dijon-honningsennep
|
2 tsk |
Groft salt
|
¼ tsk |
Grøn salat
|
300 g |