Hollandaisesauce med fløde
30 min
•
&format=webp)
Hollandaisesauce med fløde er en lækker hollandaisesauce, der er lidt nemmere at lave end den klassiske version, fordi den tilberedes med fløde. Derfor skiller saucen ikke så nemt. Hollandaisesauce med fløde smager skønt til fisk og lyst fjerkræ.
Ingredienser
4
Æggeblommer
|
|
---|---|
1 dl
Grøntsagsbouillon
|
|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
½ dl
Piskefløde
|
|
100 g
Smør
|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Erstatter du citronsaften med bearnaiseessens og frisk, hakket estragon, får du en lige så lækker bearnaisesauce.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
4618 kJ / 1104 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1350 kJ / 323 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | |
Protein: | 4,3 % | 3,5 g |
Fedt: | 93,9 % | 34,2 g |
Kulhydrat: | 1,8 % | 1,5 g |
