Honning-marinerede æbler til ost
                                
                                     30 min
                                
                        
                    
                
                    •
                    
            
        &format=webp) 
    Den herlige faste og salte ost får et flot modspil af de sursøde æble - et godt match.
Ingredienser
| 
                                            
                                                    1
                                                Rødkindet æble i meget tynde både
                                            
                                     | |
|---|---|
| 
                                            
                                                    3 spsk
                                                Flydende honning
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    2 tsk
                                                Hvid balsamicoeddike
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    3 spsk
                                                Rosiner
                                            
                                     | 
| 
                                            
                                                    50 g
                                                Lagret havartiost - i små brud
                                            
                                     | 
|---|
Tilbehør
| 
                                            
                                                    
                                                Groft knækbrød
                                            
                                     | 
|---|
Sådan gør du
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
838 kJ / 200 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,7 g | 
| Protein: | 4,4 g | 
| Fedt: | 6,6 g | 
| Kulhydrat: | 30,5 g | 
 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
    &format=webp) 
     
    