Ca. 15 min. ved 175° - traditionel ovn.
Ca. 15 min. ved 200° - traditionel ovn.
8952 kJ / 2140 kcal
542 kJ / 130 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,2 g |
Protein: | 24,4 % | 7,8 g |
Kulhydrat: | 37,5 % | 11,9 g |
Fedt: | 38,1 % | 5,6 g |
Der er ingen ben i at filetere fisk – lær hvordan du nemt fileterer torsk med Karolines Køkkenskole.
Renset torskefilet
|
400 g |
---|---|
Groft salt
|
½ tsk |
Knoldselleri i tern (ca. 1 x 1 x 1 cm)
|
400 g |
---|---|
Smør - smeltet
|
20 g |
Groft salt
|
1 tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Røde æbler, skåret i små tern (ca. 250 g)
|
2 |
Grofthakkede kapers
|
2 spsk |
Kvark
|
2½ dl |
Dijon-honningsennep
|
1 spsk |
Smør
|
10 g |
---|---|
Honning
|
½ tsk |
Grofthakkede valnøddekerner
|
25 g |
Fintstrimlet hjertesalat (ca. 100 g)
|
1 |
---|
Røde æbler
|
|
---|---|
Fintstrimlet hjertesalat
|
Ristet rugbrød
|
150 g |
---|