Honningmarinerede kyllingespyd
45 min
•
Lækre grillspyd med honningmarineret kylling og parmaskinke. Grillspydene serveres med en frisk tomatsalat med forårsløg, rødløg, modnet ost og basilikum og sprøde grillede flutes. Server de honningmarineret grillspyd på en varm sommerdag, når vejret er til et let aftensmåltid.
Ingredienser
Tomatsalat
|
250 g
Farvede cherrytomater i kvarte
|
|
|---|---|
|
100 g
Grofthakkede soltørrede tomater
|
|
|
1 bundt
Fintsnittede forårsløg (ca. 100 g)
|
|
|
2
Finthakkede rødløg (ca. 100 g)
|
|
|
50 g
Lagret havartiost i små brud
|
|
|
2 dl
Basilikumblade
|
Honningmarineret kyllingespyd
|
8
Grillspyd
|
|
|---|---|
|
½ dl
Flydende honning
|
|
|
2 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
|
½ tsk
Stødt chili
|
|
|
450 g
Kyllingefilet
|
|
|
8 skiver
Parmaskinke
|
|
4
Halve, grillede flutes (ca. 250 g)
|
|---|
Sådan gør du
Tomatsalat
Honningmarineret kyllingespyd
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Tilføj lidt ekstra grønt til kyllingespyddet for at gøre dem lidt mere farverige
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
583 kJ / 139 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,8 g |
| Protein: | 11,4 g |
| Fedt: | 3,8 g |
| Kulhydrat: | 14,6 g |