Hot tomatsuppe med quinoa

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(25 vurderinger)

30 min

Karakterfuld suppe med fyld af quinoa, som er frø fra en proteinrig plante med oprindelse i Andesbjergene.

Ingredienser

Antal portioner

  • 175 g sort quinoa (ca. 2 dl)
  • 4 dl vand
  • ½ tsk groft salt
  • 1 liter Karolines Køkken® Klassisk Tomatsuppe Klassisk tomatsuppe
  • 1 dåse bønner i chilisauce
  • 300 g majskerner
  • 1 grøn peberfrugt i små tern (ca. 150 g)
  • 1 rød peberfrugt i små tern (ca. 150 g)
  • ¼ tsk groft salt
  • ¼ tsk cayennepeber
  • 300 g wokstrimler af okseklump

Sådan gør du

Sådan gør du

Skyl quinoaen og kom den i kogende vand tilsat salt. Kog i ca. 15 min. ved svag varme og under tætsluttende låg. Hæld quinoaen i en sigte.

Bring imens tomatsuppen i kog i en stor, tykbundet gryde - rør af og til. Tilsæt bønner med chilisauce, majs, peberfrugt, salt og cayennepeber. Bring atter suppen i kog, tilsæt kød og kog suppen ved svag varme og under omrøring i ca. 1 min. Smag til.

Server tomatsuppen med lun quinoa, hakkede korianderblade og iskold cremefraiche.

Tip

Tilsæt ¼ tsk cayennepeber ekstra, hvis du vil have suppen hot-hot.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10670 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 29,5 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 29 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: