Hotte ostegratinerede kyllingelår og kartofler

Hotte ostegratinerede kyllingelår og kartofler

1 timer Hovedret

Kyllingelår er på de fleste familiers top 10. Helt forståeligt, for det er både nemt at have med at gøre og smager godt. Her får du kyllingelår med ekstra smag, da de er gratineret med en ost, der smager a fnoget. Smeltet, gylden ost er godt. Smeltet gylden ost på både kartofler og kyllingelår er dobbelt så godt. Salaten hertil er sød, sprød, lækker og farverig.

Mere inspiration

Har du lyst til en flere kyllingelår i ovn, så får du opskriften her.

Velbekomme!
Tip

Er du ikke til så stærk mad, så kan du udskifte texmex osten med pasta-og gratineringsost

Variation

Spidskål kan erstattes med rød spidskål eller hvidkål. Æblerne kan du bytte ud med pærer og brombær med hindbær. Der er masser af mulighed for en skøn farverig salat.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

11512 kJ / 2751 kcal

Næringsindhold pr. 100g

462 kJ / 110 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,3 g
Protein: 25,4 % 6,9 g
Kulhydrat: 42 % 11,4 g
Fedt: 32,6 % 4,1 g
Relateret video
Sådan snitter du kål

Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål. 

Ingredienser