45-50 min. ved 200° - varmluft.
Er du ikke til så stærk mad, så kan du udskifte texmex osten med pasta-og gratineringsost
Spidskål kan erstattes med rød spidskål eller hvidkål. Æblerne kan du bytte ud med pærer og brombær med hindbær. Der er masser af mulighed for en skøn farverig salat.
11120 kJ / 2658 kcal
446 kJ / 107 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 24,9 % | 6,5 g |
Kulhydrat: | 42,3 % | 11,1 g |
Fedt: | 32,8 % | 4 g |
Har du lyst til en flere kyllingelår i ovn, så får du opskriften her.
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.
1 kg
Kyllingeoverlår
|
|
---|---|
1 kg
Skrubbede kartofler i halve
|
|
2 tsk
Groft salt
|
|
175 g
Revet tex mex ost
|
300 g
Fintsnittet spidskål
|
|
---|---|
½ tsk
Groft salt
|
|
2 tsk
Olivenolie
|
|
2
Røde æbler i tynde både, fx gråsten (ca. 250 g)
|
|
3 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
2 dl
Frisk koriander
|
|
75 g
Gule rosiner
|
|
100 g
Friske brombær
|
|
2 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|