Hotte ostegratinerede kyllingelår og kartofler

Hotte ostegratinerede kyllingelår og kartofler

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

1 timer

Smeltet, gylden ost er godt. Smeltet gylden ost på både kartofler og kyllingelår er dobbelt så godt.

Ingredienser

Antal portioner

Spidskålssalat med æbler og brombær

  • 300 g fintsnittet spidskål
  • ½ tsk groft salt
  • 1 spsk olivenolie
  • 2 røde æbler i tynde både, fx gråsten (ca. 250 g)
  • 3 spsk friskpresset citronsaft
  • 2 dl friske korianderblade
  • 50 g gule rosiner
  • 100 g friske brombær
  • 2 tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)

Sådan gør du

Sådan gør du

Fjern skindene fra kyllingelårene. Rens, skyl og tør dem godt. Læg lårene i en bradepande (ca. 24 x 28 cm). Fordel kartoflerne på en plade med bagepapir. Drys kyllingelår og kartofler med salt og bag dem henholdsvis øverst og nederst i ovnen. Tag efter ca. 40 min. lår og kartofler ud og drys med ost. Bag begge dele færdig de sidste 5-10 min., til osten er smeltet og gylden.

Spidskålssalat med æbler og brombær

Bland imens spidskålen med salt og olie i et fad. Vend æblebådene med citronsaft (efterhånden som du skærer dem ud) og anret dem ovenpå spidskålen sammen med korianderblade, rosiner og brombær. Drys med citronskal og server salaten til de hotte ostegratinerede kyllingelår og kartofler.

Bagetid

45-50 min. ved 200° - varmluft.

Sådan snitter du kål

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11100 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 31,8 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 30 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print