Vil du prøve den klassiske udgave af cog au vin med rødvin - så se her...
I stedet for kyllingelårfilet kan du bruge kyllingelår uden skind.
9034 kJ / 2159 kcal
451 kJ / 108 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 18,1 % | 4,8 g |
Kulhydrat: | 31 % | 8,2 g |
Fedt: | 50,9 % | 6,2 g |
Små kartofler - fx nix-pille
|
750 g |
---|---|
Groft salt
|
1 tsk |
Smør
|
10 g |
---|---|
Kyllingelårfileter (ca. 600 g)
|
6 |
Skalotteløg i halve (ca. 225 g)
|
5 |
Gulerødder i grove stykker (ca. 250 g)
|
3 |
Vand
|
1 dl |
Tør hvidvin
|
1 dl |
Groft salt
|
1 tsk |
1½ dl | |
Lys saucejævner
|
2 tsk |
Frisk timian
|
|
---|---|
Friskkværnet peber
|