Hurtig kartoffelsuppe med squashbrød
30 min

Hurtig kartoffelsuppe serveret med ovnbagt naanbrød med fyld af squash, hvidløg og revet ost.
Se den version
klassiske

Ingredienser
4 personer
Squashbrød
2 Grønne squash i brede tynde strimler (ca. 450 g) | |
---|---|
1 tsk Groft salt | |
25 g Revet cheddar- og maasdammerost | |
1 Lille knust fed hvidløg | |
2 Naanbrød (ca. 400 g) |
1 liter Kartoffel-porresuppe | |
---|---|
2 Fintsnittede porrer (ca. 200 g) | |
200 g Sukkerærter i strimler |
Sådan gør du
Bagetid:
Ca. 15 min. ved 225° - traditionel ovn.
Squashbrød
Bedømmelse
Brug fx en tyndskræller til at lave squashstrimlerne.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
7716 kJ / 1844 kcal
Næringsindhold pr. 100g
338 kJ / 81 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 11,1 % | 2,2 g |
Kulhydrat: | 55 % | 10,9 g |
Fedt: | 33,9 % | 3,1 g |
Relateret video
Sådan knuser og hakker du hvidløg
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.