Hurtig kartoffelsuppe med squashbrød
30 min
•
Hurtig kartoffelsuppe serveret med ovnbagt naanbrød med fyld af squash, hvidløg og revet ost.
Ingredienser
Squashbrød
|
2
Grønne squash i brede tynde strimler (ca. 450 g)
|
|
|---|---|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
|
25 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
|
|
1
Lille knust fed hvidløg
|
|
|
2
Naanbrød (ca. 400 g)
|
|
1 liter
Kartoffel-porresuppe
|
|
|---|---|
|
2
Fintsnittede porrer (ca. 200 g)
|
|
|
200 g
Sukkerærter i strimler
|
Sådan gør du
Squashbrød
Bagetid
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Brug fx en tyndskræller til at lave squashstrimlerne.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
337 kJ / 81 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,3 g |
| Protein: | 2,2 g |
| Fedt: | 3,1 g |
| Kulhydrat: | 10,9 g |
Relateret video
Sådan knuser og hakker du hvidløg
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.