Hurtig kartoffelsuppe med squashbrød
30 min
•

Hurtig kartoffelsuppe serveret med ovnbagt naanbrød med fyld af squash, hvidløg og revet ost.
Ingredienser
Squashbrød
2
Grønne squash i brede tynde strimler (ca. 450 g)
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|
|
25 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
|
1
Lille knust fed hvidløg
|
|
2
Naanbrød (ca. 400 g)
|
1 liter
Kartoffel-porresuppe
|
|
---|---|
2
Fintsnittede porrer (ca. 200 g)
|
|
200 g
Sukkerærter i strimler
|
Sådan gør du
Bagetid:
Ca. 15 min. ved 225° - traditionel ovn.
Squashbrød
Brug fx en tyndskræller til at lave squashstrimlerne.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
7716 kJ / 1844 kcal
Næringsindhold pr. 100g
338 kJ / 81 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 11,1 % | 2,2 g |
Kulhydrat: | 55 % | 10,9 g |
Fedt: | 33,9 % | 3,1 g |
Relateret video
Sådan knuser og hakker du hvidløg
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.
