Hurtigt madbrød
45 min
•
Nem og hurtig opskrift, der giver et lækkert og fedtfattigt madbrød. Et dejligt brød, som er perfekt til mellemmåltidet og den hurtige snack. Madbrødet gør sig også godt som tilbehør til aftensmåltidet, men kan også spille hovedrollen som det, der binder hele måltidet sammen. Ligemeget hvordan du vælger at servere det lækre madbrød, vil de fleste nyde det hele året rundt - morgen, middag og aften.
Ingredienser
50 g
Smør
|
|
---|---|
2 dl
Mælk
|
|
½ dl
A38 naturel
|
|
25 g
Gær
|
|
1 tsk
Sukker
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
1½ tsk
Tørret rosmarin
|
|
350 g
Hvedemel (ca. 5¾ dl)
|
Pensling
Mælk
|
---|
Pynt
Tørret rosmarin
|
---|
Sådan gør du
Du kan bage brødet med frisk rosmarin i stedet. Men undlad for meget på toppen, da det nemt bliver brændt. Det hurtige madbrød er bedst nybagt.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
7171 kJ / 1714 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1044 kJ / 249 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2 g |
Protein: | 10 % | 6,2 g |
Kulhydrat: | 64,8 % | 39,8 g |
Fedt: | 25,2 % | 7,1 g |