Hvid chokoladekage med sprød bund
2 timer 20 min
•
Arbejdstid: 45 min
•
&format=webp)
Prøv denne lækre hvide chokoladekage med en sprød bund af mørdej. Chokoladekagen har et fyld af friske hindbær, lime og mandler.
Ingredienser
75 g
Koldt smør
|
|
---|---|
100 g
Hvedemel (ca. 1½ dl)
|
|
1½ spsk
Flormelis
|
|
1 tsk
Vand
|
Hvid chokoladekage
3
Æg
|
|
---|---|
150 g
Sukker (ca. 1½ dl)
|
|
100 g
Smør - smeltet
|
|
1½ dl
Piskefløde
|
|
125 g
Hvedemel (ca. 2 dl)
|
|
150 g
Hvid chokolade i mindre stykker
|
|
100 g
Grofthakkede mandler
|
|
125 g
Friske hindbær
|
|
2½ tsk
Limeskal (usprøjtet)
|
|
2 spsk
Friskpresset limesaft
|
50 g
Flødeost
|
|
---|---|
3 spsk
Flormelis
|
|
1 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
1 dl
Piskefløde
|
|
2 tsk
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
|
100 g
Friske hindbær
|
Sådan gør du
Sprød bund
Hvid chokoladekage
Pyntning
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan fryse kagen uden flødeostecreme og pynt på toppen.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1466 kJ / 350 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 2,2 g |
Protein: | 5 g |
Fedt: | 23,9 g |
Kulhydrat: | 29,2 g |
