8357 kJ / 1997 kcal
558 kJ / 133 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 13,3 % | 4,4 g |
Kulhydrat: | 47,1 % | 15,5 g |
Fedt: | 39,6 % | 6 g |
Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.
Vand
|
1¾ dl |
---|---|
Gær
|
10 g |
Olivenolie
|
1 spsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Fuldkornsspeltmel (ca. 1¼ dl)
|
75 g |
Hvedemel (ca. 3½ dl)
|
200 g |
Smør
|
25 g |
---|---|
Zittauerløg i tynde skiver (ca. 200 g)
|
2 |
Forårsløg i skrå skiver (ca. 100 g)
|
1 bundt |
Finthakket frisk oregano
|
1 spsk |
Groft salt
|
1 tsk |
Renset feldsalat
|
½ liter |
---|---|
Dampede grønne asparges i mindre stykker
|
300 g |
Røget laks i tynde skiver
|
100 g |
Frisk oregano
|
|
---|---|
Friskkværnet peber
|