Hvid pizza med forårsløg og røget laks
1 time
•
Hvid pizza?? Hvad er nu det for noget! Vi har skiftet tomatsaucen ud med cremefraiche - det er anderledes på den gode måde - prøv det!
Ingredienser
Pizzabund
1¾ dl
Vand
|
|
---|---|
10 g
Gær
|
|
1 spsk
Olivenolie
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
75 g
Fuldkornsspeltmel (ca. 1¼ dl)
|
|
200 g
Hvedemel (ca. 3½ dl)
|
Fyld
25 g
Smør
|
|
---|---|
2
Løg i tynde skiver (ca. 200 g)
|
|
1 bundt
Forårsløg i skrå skiver (ca. 100 g)
|
|
1 spsk
Finthakkede oreganoblade
|
|
1 tsk
Groft salt
|
¼ liter
Creme fraiche
|
---|
½ liter
Renset feldsalat
|
|
---|---|
300 g
Dampede grønne asparges i mindre stykker
|
|
100 g
Røget laks i tynde skiver
|
|
Friskkværnet peber
|
Sådan gør du
Forbagning:
Ca. 10 min. ved 225° - traditionel ovn.
Bagetid:
Ca. 10 min. ved 225° - traditionel ovn.
Pizzabund
Fyld
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
8248 kJ / 1971 kcal
Næringsindhold pr. 100g
551 kJ / 132 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 13,5 % | 4,4 g |
Kulhydrat: | 47 % | 15,2 g |
Fedt: | 39,5 % | 5,9 g |
Relateret video
Sådan klargør du asparges
Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.