Hvidløgssauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(18 vurderinger)

15 min

Let og smagfuld - på ingen tid. Perfekt i selskab med en god oksesteg.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 2½ spsk hvedemel
  • ¼ liter skummetmælk
  • ¼ liter grøntsagsbouillon
  • 1 lille knust fed hvidløg
  • 2 tsk hakkede friske oreganoblade
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør mel og 2½ spsk af mælken sammen i en lille tykbundet gryde. Rør resten af mælken i sammen med bouillonen. Bring saucen i kog under omrøring. Tilsæt hvidløg og oregano. Kog saucen ved svag varme, stadig under omrøring, i ca. 5 min. Smag saucen til.

Tips

I stedet for frisk oregano kan man bruge 1 tsk tørret.

Den lette udvej - i stedet for mel, mælk og bouillon kan du bruge ½ liter hvid mælkesauce, fx Karolines Køkken®.

Sådan redder du en sovs, der er for salt

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 850 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 74 %
  • Fedt: 1 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag