Hvidløgssauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(19 vurderinger)

15 min

Let og smagfuld - på ingen tid. Perfekt i selskab med en god oksesteg.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 2½ spsk hvedemel
  • ¼ liter skummetmælk
  • ¼ liter grøntsagsbouillon
  • 1 lille knust fed hvidløg
  • 2 tsk hakkede friske oreganoblade
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør mel og 2½ spsk af mælken sammen i en lille tykbundet gryde. Rør resten af mælken i sammen med bouillonen. Bring saucen i kog under omrøring. Tilsæt hvidløg og oregano. Kog saucen ved svag varme, stadig under omrøring, i ca. 5 min. Smag saucen til.

Tips

I stedet for frisk oregano kan man bruge 1 tsk tørret.

Den lette udvej - i stedet for mel, mælk og bouillon kan du bruge ½ liter hvid mælkesauce, fx Karolines Køkken®.

Sådan redder du en sovs, der er for salt

Er sovsen blevet for salt? Karolines Køkkenskole viser med et enkelt tip, hvordan du redder en sovs, der er for salt.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 850 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 74 %
  • Fedt: 1 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag