Hytteost-blinis med creme, rejer og røget laks
30 min
•
&format=webp)
En lille lækker sag til gæsterne - eller som snackmad til natmad. Bløde lækre blinis med fisk og skaldyr.
Ingredienser
Hytteost-blinis
2
Æg
|
|
---|---|
150 g
Hytteost
|
|
1 spsk
Fint klippet purløg
|
|
5 spsk
Hvedemel
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
25 g
Smør
|
Creme
4 spsk
Hytteost
|
|
---|---|
1 spsk
Mayonnaise
|
|
½ tsk
Grov sennep
|
|
1
Nip groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
100 g
Røget laks
|
|
---|---|
100 g
Frosne, optøede rejer
|
|
½ liter
Fintstrimlet icebergsalat
|
Pynt
Dildkviste
|
---|
Sådan gør du
Hytteost-blinis
Creme
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
556 kJ / 133 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 0,2 g |
Protein: | 10,6 g |
Fedt: | 7,5 g |
Kulhydrat: | 5,8 g |
