Hytteost dip
Lækker og nem dip lavet på hytteost. Variér smagen i din dip med andre krydderurter, krydderier, pesto, oliven, soltørrede tomater m.m. Spis den sammen med fx grøntsagssnack, ristede rugbrødsstave eller sprødt knækbrød. Top hytteost-dippen op med fx olivenolie, ristede kerner eller kryddersalt.
Ingredienser
|
½ dl
Krydderurter, fx persille og purløg
|
|
|---|---|
|
200 g
Hytteost
|
|
|
½
Lille fed hvidløg
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Lav en rød hytteostdip ved at blende 200 g hytteost med 2 tsk rød karrypasta, 3 tsk ketchup og ¼ tsk salt. Eller en grøn dip ved at blende 200 g hytteost med 1 dl hakkede krydderurter fx persille og basilikum og ¼ tsk salt.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
285 kJ / 68 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 0,2 g |
| Protein: | 11,4 g |
| Fedt: | 1,4 g |
| Kulhydrat: | 2,3 g |
Lynhurtig og lækker hytteost-dip. Smag til med dine yndlingskrydderurter og krydderier og server som skønt tilbehør til grøntsager, chips m.m.