Hytteost med syltede grøntsager

Nøglehulsmærket opskrift

Hytteost med syltede grøntsager

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

60+ min

Nøglehulsmærket opskrift

En mild og frisk opskrift på en let og indbydende frokost.

Ingredienser

Antal portioner

Syltede grøntsager

  • 4 rødløg i tynde både (ca. 200 g)
  • 2 røde peberfrugter i strimler (ca. 275 g)
  • 1 spsk groft salt
  • 20 cherrytomater (ca. 275 g)
  • 1 dl rødvinseddike
  • 3 spsk sukker
  • ½ spsk rosa peberkorn i lage (røde krydderbær)

Tilbehør

  • 200 g groft knækbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Syltede grøntsager

Kom rødløg og peberfrugter i en skål. Drys med salt og vend det sammen med grøntsagerne. Lad grøntsagerne trække tildækket i køleskabet i ca. 1½ time. Hæld rødløg og peberfrugter i en sigte og skyl saltet af med koldt vand. Lad grøntsagerne dryppe godt af. Prik cherrytomaterne med fx en stegegaffel. Kom eddike, sukker og peberkorn i en gryde og kog det op. Tilsæt grøntsagerne og kog dem ved svag varme og under låg i ca. 10 min. Kom forsigtigt grøntsager og lage i en skål og lad det køle af.

Server ca. ½ af de syltede grøntsager i en skål ved siden af hytteosten. Resten kan opbevares tildækket i køleskabet i ca. 1 uge.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6400 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 46,3 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 61 %
  • Fedt: 16 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: