Hytteost med syltede grøntsager

Hytteost med syltede grøntsager

60+ min
En mild og frisk opskrift på en let og indbydende frokost.

Sådan gør du

Syltede grøntsager
  • Kom rødløg og peberfrugter i en skål. Drys med salt og vend det sammen med grøntsagerne. Lad grøntsagerne trække tildækket i køleskabet i ca. 1½ time. Hæld rødløg og peberfrugter i en sigte og skyl saltet af med koldt vand. Lad grøntsagerne dryppe godt af. Prik cherrytomaterne med fx en stegegaffel. Kom eddike, sukker og peberkorn i en gryde og kog det op. Tilsæt grøntsagerne og kog dem ved svag varme og under låg i ca. 10 min. Kom forsigtigt grøntsager og lage i en skål og lad det køle af.
  • Server ca. ½ af de syltede grøntsager i en skål ved siden af hytteosten. Resten kan opbevares tildækket i køleskabet i ca. 1 uge.
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

5096 kJ / 1218 kcal

Næringsindhold pr. 100g

446 kJ / 107 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 3,6 g
Protein: 29,1 % 7,6 g
Kulhydrat: 53,8 % 14,1 g
Fedt: 17,1 % 2,1 g

Ingredienser

Syltede grøntsager
Rødløg i tynde både (ca. 200 g)
4
Røde peberfrugter i strimler (ca. 275 g)
2
Groft salt
1 spsk
Cherrytomater (ca. 275 g)
20
Rødvinseddike
1 dl
Sukker
3 spsk
Letknuste rosa peberkorn
½ tsk
Tilbehør
Groft knækbrød
200 g