Hytteost med syltede grøntsager
60+ min
Nøglehulsmærket opskrift

Hytteost med syltede grøntsager

En mild og frisk opskrift på en let og indbydende frokost.
Nøglehulsmærket opskrift
60+ min
Nøglehulsmærket opskrift
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Hytteost med syltede grøntsager

Nøglehulsmærket opskrift

En mild og frisk opskrift på en let og indbydende frokost.

Antal portioner

Syltede grøntsager

  • 4 rødløg i tynde både (ca. 200 g)
  • 2 røde peberfrugter i strimler (ca. 275 g)
  • 1 spsk groft salt
  • 20 cherrytomater (ca. 275 g)
  • 1 dl rødvinseddike
  • 3 spsk sukker
  • ½ spsk rosa peberkorn i lage (røde krydderbær)

Tilbehør

  • 200 g groft knækbrød

Fremgangsmåde:

Syltede grøntsager

Kom rødløg og peberfrugter i en skål. Drys med salt og vend det sammen med grøntsagerne. Lad grøntsagerne trække tildækket i køleskabet i ca. 1½ time. Hæld rødløg og peberfrugter i en sigte og skyl saltet af med koldt vand. Lad grøntsagerne dryppe godt af. Prik cherrytomaterne med fx en stegegaffel. Kom eddike, sukker og peberkorn i en gryde og kog det op. Tilsæt grøntsagerne og kog dem ved svag varme og under låg i ca. 10 min. Kom forsigtigt grøntsager og lage i en skål og lad det køle af.

Server ca. ½ af de syltede grøntsager i en skål ved siden af hytteosten. Resten kan opbevares tildækket i køleskabet i ca. 1 uge.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 6400 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 46,3 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 61 %
  • Fedt: 16 %
Print