Hytteostpizza

Nem, lækker og lynhurtig hytteostpizza med få ingredienser. Bunden består udelukkende af hytteost, æg, mel og lidt salt - det hele blandes sammen og fordeles ud på et stykke bagepapir og bages. Kom din yndlingstopping på og bag pizzaen færdig. Vores version er med squash, svampe og pesto!

Ingredienser
Pizzabund
200 g
Hytteost
|
|
---|---|
2
Æg
|
|
50 g
Hvedemel
|
|
25 g
Fuldkornshvedemel
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
Topping
3 spsk
Flødeost
|
|
---|---|
½ tsk
Citronskal (usprøjtet)
|
|
Friskkværnet peber
|
|
50 g
Mozzarellaost i tern
|
|
100 g
Grøntsager, fx squash eller svampe
|
|
2 spsk
Persillepesto
|
Sådan gør du
Pizzabund
Topping
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.

Top hytteostpizzaen med topping fra vores populære kartoffelpizza.
Pizzaen kan bages med den slags mel, du har. Vi anbefaler ca. 50/50 hvedemel og fuldkornsmel, men har du kun den ene slags, kan du sagtens bruge det.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
3714 kJ / 888 kcal
Næringsindhold pr. 100g
641 kJ / 153 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 26,6 % | 10,1 g |
Fedt: | 44,9 % | 7,8 g |
Kulhydrat: | 28,5 % | 10,8 g |
Nem, lækker og lynhurtig hytteostpizza med få ingredienser. Bunden består udelukkende af hytteost, æg, mel og lidt salt - det hele blandes sammen og fordeles ud på et stykke bagepapir og bages.
