Ca. 6 min. ved 200° - traditionel ovn.
Ostepakkerne kan også tilberedes med en blød rødkitsost eller hvidskimmelost.
Filodej er supertynde græske dejplader, der kan købes i større supermarkeder og delikatesseforretninger. Hvis du ikke kan finde filodej, kan du også bruge dejplader af rismel, en slags forårsrulledej, der kan købes i de fleste asiatiske specialitetsforretninger.
5556 kJ / 1328 kcal
1134 kJ / 271 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 9,5 % | 6,3 g |
Kulhydrat: | 39,1 % | 26,1 g |
Fedt: | 51,4 % | 15,8 g |
4 blade
Filodej (ca. 125 g)
|
|
---|---|
50 g
Smeltet smør
|
|
100 g
Salatost
|
|
8 stilke
Frisk timian
|
|
8
Bløde rosmarinkviste
|
|
1
Æggeblomme
|
4 spsk
Creme fraiche
|
|
---|---|
4 spsk
Honning
|