Indbagt ost i filodej med timian
15 min
•
Denne osteret overrasker ved at være intet mindre end fantastisk! Salatost, krydderurter, honning og cremefraiche klæder virkelig hinanden. Kan både serveres som forret eller dessert.
Ingredienser
4 blade
Filodej (ca. 125 g)
|
|
---|---|
50 g
Smeltet smør
|
|
100 g
Salatost
|
|
8 stilke
Frisk timian
|
|
8
Bløde rosmarinkviste
|
|
1
Æggeblomme
|
4 spsk
Creme fraiche
|
|
---|---|
4 spsk
Honning
|
Sådan gør du
Ostepakkerne kan også tilberedes med en blød rødkitsost eller hvidskimmelost.
Filodej er supertynde græske dejplader, der kan købes i større supermarkeder og delikatesseforretninger. Hvis du ikke kan finde filodej, kan du også bruge dejplader af rismel, en slags forårsrulledej, der kan købes i de fleste asiatiske specialitetsforretninger.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
5889 kJ / 1408 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1146 kJ / 274 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 9 % | 6,1 g |
Kulhydrat: | 42,5 % | 28,6 g |
Fedt: | 48,5 % | 15 g |