Lammecurry
1 time 35 min
•
Arbejdstid: 30 min
&format=webp)
Denne lammecurry består af lammebov, hvidløg, garam masala, spidskommen og karry. Det giver en dejlig krydret smag med som bliver rundet af med enyoghurtblandingen der tilsættes til sidst. Lammecurry er en nem gryderet som kan laves dagen før - så er det nemt at byde på indisk mad.

Ingredienser
4 personer
30 g Smør | |
---|---|
1 Grofthakket løg | |
1 Lille knust fed hvidløg | |
1 tsk Garam masala | |
1 tsk Karry | |
½ tsk Stødt spidskommen | |
500 g Lammebov i mindre stykker | |
1 dåse Hakkede tomater | |
1 dåse Koncentreret tomatpuré | |
1 dl Vand | |
500 g Grøn squash i mindre stykker | |
1 dl Yoghurt 10% | |
½ spsk Friskpresset citronsaft | |
1½ tsk Groft salt | |
Friskkværnet peber |
Pynt
Frisk koriander |
---|
Tilbehør
4 dl Brune ris, parboiled | |
---|---|
Stærk mangochutney, fx spicy bengal |
Sådan gør du
Bedømmelse
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
10395 kJ / 2485 kcal
Næringsindhold pr. 100g
384 kJ / 92 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 24,5 % | 5,5 g |
Kulhydrat: | 48,1 % | 10,9 g |
Fedt: | 27,4 % | 2,8 g |