Hakkebøffer i tomatsauce
30 min

De små hakkebøffer i tomatsauce bliver saftige og lækre, når de bliver kogt møre nede i saucen. Nemt og hurtigt og sikkert på mange børns favoritliste. Lidt a la spaghetti i kødsauce, bare uden spaghetti. Vil I gerne have hakkebøffer i tomatsauce til at ligne spaghetti i kødsauce endnu mere, kan kartoflerne sagtens skiftes ud med spaghetti.

Ingredienser
4 personer
Hakkebøffer i tomatsauce
500 g Hakket oksekød (ca. 6% fedt) | |
---|---|
1½ spsk Finthakket frisk timian | |
1 tsk Groft salt | |
20 g Smør | |
1 dåse Hakkede tomater med hvidløg | |
1 dl Madlavningsfløde | |
1 spsk Koncentreret grøntsagsfond |
Lun bønnesalat
300 g Rensede grønne bønner | |
---|---|
15 g Smør | |
4 Bananskalotteløg i tynde både (ca. 200 g) | |
2 Små hakkede fed hvidløg | |
250 g Cherrytomater i halve | |
1 tsk Groft salt |
Tilbehør
1 kg Bagte små, halve kartofler |
---|
Sådan gør du
Hakkebøffer i tomatsauce
Lun bønnesalat
Ved serveringen
Bedømmelse
Hvis du synes tomatsaucen er for syrlig, kan du tilsætte ½-1 tsk sukker eller honning. Det smager også dejligt med pasta eller kogte kartofler til hakkebøffer i tomatsauce.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
8465 kJ / 2023 kcal
Næringsindhold pr. 100g
300 kJ / 72 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 29,4 % | 5,2 g |
Kulhydrat: | 43,5 % | 7,7 g |
Fedt: | 27,1 % | 2,2 g |
Relateret video
Sådan snitter du løg
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.