Gratineret hummer med citron og hvidløg
20 min
•
&format=webp)
Hummer smager rigtig godt og skaber en skøn stemning. Prøv disse hvidløgs og citron gratinerede hummere, som både smager og syner eksklusivt. Det tager ikke lang tid at forberede hummerne, - og du kan tage kødet ud af skallerne i god tid - og så gratinere hummerne i ovnen lige inden servering - nemt og praktisk. Klassisk opskrifte med hummer, citron og hvidløg - en enkelt og meget lækker opskrift på hummer, når det bare skal være hummersmagen der er i fokus. Prøv denne velsmagende opskrift næste gang du vil forkæle dine gæster lidt ekstra.
Ingredienser
Hummer
2
Kogte hummere (ca. 1200 g)
|
---|
100 g
Smør
|
|
---|---|
1
Finthakket fed hvidløg
|
|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
2 tsk
Citronskal (usprøjtet)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
2 spsk
Rasp
|
---|
Pynt
½
Citron (usprøjtet) i 4 både
|
---|
Sådan gør du
Hummer
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Læs mere om hummer her.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
544 kJ / 130 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 0,2 g |
Protein: | 14,5 g |
Fedt: | 7,5 g |
Kulhydrat: | 1,2 g |
