Syltede pærer
1 time 5 min
•
&format=webp)
Syltede pærer er helt oplagt at bruge efterårets mange pærer til. Her er en eksklusiv opskrift på syltede pærer med cognac - og de smager herligt både i den ikoniske Pærer Belle Helene og i pæretærte, eller blot med en iskold flødeskum til. Måske du også skulle prøve syltede pærer som tilbehør til ost?
Ingredienser
Syltede pærer
2 liter
Vand
|
|
---|---|
2 dl
Cognac
|
|
500 g
Sukker
|
|
1
Hel kanelstang
|
|
1
Citronskal (usprøjtet)
|
|
8
Store pærer eller 12 små
|
Sådan gør du
Syltede pærer
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan anvende anden spiritus end cognac i syltelagen - eller helt undlade. Kanel kan udskiftes med hel anis og citronskal med appelsinskal.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
308 kJ / 74 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 0,9 g |
Protein: | 0,1 g |
Fedt: | 0 g |
Kulhydrat: | 16,8 g |
