Iskold abrikoscreme med blåbær

2 timer 15 min
Arbejdstid: 15 min
Fryseegnet
Iskold abrikoscreme med blåbær

Iskold abrikoscreme med blåbær - lille, let og frisk skyr dessert med et strejf af appelsin og koriander.

NYHED! Bestil ingredienserne hos Nemlig

Som noget nyt tester vi muligheden for at sende ingredienserne fra vores opskrifter til Nemlig. Klik på knappen nedenfor for at fortsætte.

Åben indkøbslisten

Ingredienser

150 g Soltørrede abrikoser
½ tsk Knuste korianderfrø
½ tsk Vaniljepulver
1 dl Friskpresset appelsinsaft
1 dl Vand
2 spsk Flydende honning
4 dl Skyr naturel
125 g Skyllede blåbær

Pynt

Tynde strimler soltørrede abrikoser
Spiselige blomster

Sådan gør du

  • Blend abrikoserne i ca. 30 sek. sammen med korianderfrø, vaniljekorn, appelsinsaft, vand og honning. Tilsæt skyr og blend igen et øjeblik, til det hele er blandet. Smag til - cremen er frisk og syrlig. Stil den tildækket i fryseren i mindst 2 timer.
  • Rør den isede abrikoscreme igennem og hæld den i iskolde små skåle eller glas. Fordel blåbærrene og pynt med abrikosstrimler.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

3700 kJ / 884 kcal

Næringsindhold pr. 100g

402 kJ / 96 kcal

Energifordeling

Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 2,1 g
Protein: 24,7 % 5,8 g
Fedt: 4,9 % 0,5 g
Kulhydrat: 70,4 % 16,7 g
Relateret video Sådan flækker du en vaniljestang

Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.

Nyhed!

Mad med mere grønt

Få inspiration til en grønnere og mere farverig hverdag.

Vi har udviklet en ny kogebog MAD MED MERE GRØNT som giver dig masser af inspiration til grønne farverige retter, der gør det nemt at spise både varieret og smagfuldt hver dag.

Om Arla Inspirationskøkken

Vi er syv madentusiaster, der står bag Arlas opskrifter. Vi elsker at lave mad og udvikle opskrifter, der gør det nemt at lave god mad derhjemme. Opskrifterne tester vi sammen i køkkenet – så vi ved, at de virker og smager godt.

Du finder os her på siden, på Instagram, TikTok – og snart i vores nye kogebog.

https://www.arla.dk/opskrifter/iskold-abrikoscreme-med-blabar/