Du kan fryse isen i en ismaskine. Hvis isen er hårdt frossen, kan du stille den i køleskabet i ca. ½ time inden du kugler den op med en isske. Du kan lave iskuglerne i god tid og stille dem tilbage i fryseren. Stil de hårdtfrosne iskugler i køleskabet et kvarters tid inden du anretter desserten.
11866 kJ / 2836 kcal
617 kJ / 148 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 5,6 % | 2 g |
Kulhydrat: | 43 % | 15,6 g |
Fedt: | 51,4 % | 8,6 g |
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
100 g
Gule soltørrede abrikoser
|
|
---|---|
3 dl
Frisk appelsinjuice
|
2
Æggehvider (ca. 4 spsk)
|
|
---|---|
3 spsk
Sukker
|
|
2
Æggeblommer (ca. 2 spsk)
|
|
6 spsk
Sukker
|
|
¾ dl
Frisk appelsinjuice
|
|
1½ dl
Piskefløde
|
|
3 dl
Yoghurt naturel
|
2 spsk
Sukker
|
---|
150 g appelsinfileter af 3
Appelsiner
|
|
---|---|
6
Nøddekurve
|
2½ dl
Piskefløde - pisket til flødeskum
|
---|
Citronmelisseblade
|
---|