Kagen kan laves dagen før, brug da kun 2 blade husblas til fromagen.
15861 kJ / 3791 kcal
1101 kJ / 263 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 3,6 % | 2,3 g |
Kulhydrat: | 30,4 % | 19,7 g |
Fedt: | 66 % | 19,7 g |
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
100 g
Smør - smeltet
|
|
---|---|
200 g
Fintknuste søde havrekiks
|
3 blade
Husblas
|
|
---|---|
400 g
Friske jordbær i små tern
|
|
85 g
Sukker (ca. 1 dl)
|
|
200 g
Flødeost
|
|
3 dl
Piskefløde
|
|
½ dl
Friskpresset citronsaft
|
100 g
Friske jordbær i kvarte
|
---|