Er du mere til klassisk juledessert - så er opskriften her.
Bag resten af dejen til de sprøde mandelkiks og server dem som småkager.
33845 kJ / 8089 kcal
1019 kJ / 244 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 5,1 % | 3,1 g |
Kulhydrat: | 36,6 % | 21,9 g |
Fedt: | 49,8 % | 13,7 g |
Alkohol: | 8,5 % |
Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.
Blandede bær
|
500 g |
---|---|
Rom
|
3 dl |
Flormelis (ca. 7 dl)
|
375 g |
Vaniljestang
|
1 |
---|---|
Vand
|
1 dl |
Grødris (ca. 1½ dl)
|
125 g |
Sødmælk
|
7½ dl |
Groft salt
|
½ tsk |
Husblas
|
2 blade |
Smuttede mandler
|
150 g |
Flormelis (ca. 1½ dl)
|
75 g |
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
½ tsk |
7½ dl |
Smør
|
50 g |
---|---|
Flormelis (ca. 1 dl)
|
50 g |
Hvedemel
|
½ spsk |
1 spsk | |
Finthakkede mandler
|
1 dl |