Bag resten af dejen til de sprøde mandelkiks og server dem som småkager.
32419 kJ / 7748 kcal
976 kJ / 233 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 5,4 % | 3,1 g |
Kulhydrat: | 38,2 % | 21,9 g |
Fedt: | 47,5 % | 12,5 g |
Alkohol: | 8,9 % |
Er du mere til klassisk juledessert - så er opskriften her.
Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.
500 g
Blandede bær
|
|
---|---|
3 dl
Rom
|
|
375 g
Flormelis (ca. 7 dl)
|
1
Vaniljestang
|
|
---|---|
1 dl
Vand
|
|
125 g
Grødris (ca. 1½ dl)
|
|
7½ dl
Mælk
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
2 blade
Husblas
|
|
150 g
Smuttede mandler
|
|
75 g
Flormelis (ca. 1½ dl)
|
|
½ tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
7½ dl
Piskefløde
|
50 g
Smør
|
|
---|---|
50 g
Flormelis (ca. 1 dl)
|
|
½ spsk
Hvedemel
|
|
1 spsk
Piskefløde
|
|
1 dl
Finthakkede mandler
|