Julegrød med fløde
15 min
•
&format=webp)
Tryl en rest risengrød om til en lækker dessert. Kold risengrød med iskold fløde og topping af stegte æbler, granatæblekerner og mandler. Mums!
Ingredienser
Stegte æbler
15 g
Smør
|
|
---|---|
1
Stort syrligt æble, fx Elstar - skåret i både (ca. 175 g)
|
5 dl
Kold risengrød (ca. 500 g)
|
|
---|---|
2 tsk
Vaniljesukker
|
|
1 dl
Piskefløde
|
|
2 tsk
Kardemommekapsler
|
|
2 spsk
Granatæblekerner
|
|
2 spsk
Grofthakkede mandler
|
|
1 spsk
Flydende honning
|
Sådan gør du
Stegte æbler
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
579 kJ / 138 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 1,3 g |
Protein: | 2,7 g |
Fedt: | 8,3 g |
Kulhydrat: | 13,3 g |
Relateret video
Hvordan får jeg kernene ud af granatæblet?
Sådan får du nemt kernerne ud af et granatæble.
