Chokoladekage
3 timer
•
Arbejdstid: 30 min
•
&format=webp)
Helt klassisk chokoladekage - svampet uden at være klæg. En kage, der er let at lave, og samtidig smager rigtig godt. Denne chokoladekage vil sprede glæde både ved diverse børnefødselsdage og som en klassisk dessert, chokoladekage med vaniljeis. Denne kage er uden de store finesser og fine detaljer, det er bare en rigtig god chokoladekage.
Ingredienser
Chokoladekage
200 g
Blødt smør
|
|
---|---|
300 g
Sukker
|
|
2
Æg
|
|
300 g
Hvedemel
|
|
2 tsk
Bagepulver
|
|
75 g
Kakaopulver
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
2 dl
Kaffe
|
|
3 dl
Mælk
|
Glasur
50 g
Smør
|
|
---|---|
250 g
Flormelis
|
|
1 spsk
Kakaopulver
|
|
3 spsk
Varmt vand
|
Sådan gør du
Chokoladekage
Glasur
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Skift vandet i glasuren ud med stærk kaffe, hvis du ønsker mere kaffesmag i chocoladekagen.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1278 kJ / 305 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 1,7 g |
Protein: | 3,7 g |
Fedt: | 12,9 g |
Kulhydrat: | 43,4 g |
