Juletoast
30 min
•
Verdens bedste toast til dagen derpå - den 25 december. Eller perfekt til den alternative julefrokost.
Ingredienser
|
1
Appelsin
|
|
|---|---|
|
50 g
Fintsnittet rødkål
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
|
15 g
Valnøddekerner
|
|
1
Confiteret andelår - eller stegt andekød
|
|
|---|---|
|
4 skiver
Langtidshævet hvedebrød
|
|
|
15 g
Smør
|
|
|
2 skiver
Havarti ost
|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Brug resterne af anden fra juleaften.
Smager lækkert med ribsgele som tilbehør.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1135 kJ / 271 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,7 g |
| Protein: | 7,7 g |
| Fedt: | 19,6 g |
| Kulhydrat: | 16,4 g |