Juletoast
30 min
•
&format=webp)
Verdens bedste toast til dagen derpå - den 25 december. Eller perfekt til den alternative julefrokost.
Ingredienser
1
Appelsin
|
|
---|---|
50 g
Fintsnittet rødkål
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
15 g
Valnøddekerner
|
1
Confiteret andelår - eller stegt andekød
|
|
---|---|
4 skiver
Langtidshævet hvedebrød
|
|
15 g
Smør
|
|
2 skiver
Havarti ost
|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Brug resterne af anden fra juleaften.
Smager lækkert med ribsgele som tilbehør.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
9409 kJ / 2249 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1136 kJ / 272 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 11,5 % | 7,7 g |
Fedt: | 63,9 % | 19,6 g |
Kulhydrat: | 24,6 % | 16,4 g |
