Kaffe-panna cotta

3 timer 20 min
Arbejdstid: 20 min
Kaffe-panna cotta

Kaffe-panna cotta er en lækker og nem lille dessert, der er lynhurtig at lave - husk blot at være i god tid, da panna cottaen skal have nogle timer på køl til at sætte sig. Kaffe-panna cotta serveret med biscotti er en perfekt afslutning på middagen.

Ingredienser

Kaffe-panna cotta

1 blad Husblas
2½ dl Piskefløde
2 spsk Sukker
1 spsk Frysetørret kaffepulver
½ tsk Vaniljesukker

Pynt

½ dl Piskefløde - pisket til let skum
4 Brombær

Tilbehør

8 Biscotti

Sådan gør du

kaffe-panna cotta

  • Læg husblas i blød koldt vand i ca. 5 min.
  • Bring imens fløde, sukker og kaffepulver i kog i en tykbundet gryde. Kog ved svag varme i ca. 1 min. og tag gryden af varmen.
  • Tag husblassen op af vandet med det vand, der hænger ved og smelt den i flødeblandingen.
  • Tilsæt vaniljesukkeret og rør rundt.
  • Fordel panna cottaen i 4 små glas eller kopper - og stil dem på køl i mindst 3 timer.
  • Server panna cottaerne pyntet med flødeskum og brombær - og med sprøde biscotti til.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

4840 kJ / 1157 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1019 kJ / 244 kcal

Energifordeling

Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 0,5 g
Protein: 3,3 % 2 g
Kulhydrat: 14 % 8,4 g
Fedt: 82,7 % 22,8 g
Relateret video Sådan pisker du flødeskum

Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum. 

Om Arla Inspirationskøkken

Vi er syv madentusiaster, der står bag Arlas opskrifter. Vi elsker at lave mad og udvikle opskrifter, der gør det nemt at lave god mad derhjemme. Opskrifterne tester vi sammen i køkkenet – så vi ved, at de virker og smager godt.

Du finder os her på siden, på Instagram, TikTok – og snart i vores nye kogebog.

https://www.arla.dk/opskrifter/kaffe-panna-cotta/