Kaffe-panna cotta
3 timer 20 min
•
Arbejdstid: 20 min
•
&format=webp)
Kaffe-panna cotta er en lækker og nem lille dessert, der er lynhurtig at lave - husk blot at være i god tid, da panna cottaen skal have nogle timer på køl til at sætte sig. Kaffe-panna cotta serveret med biscotti er en perfekt afslutning på middagen.
Ingredienser
Kaffe-panna cotta
1 blad
Husblas
|
|
---|---|
2½ dl
Piskefløde
|
|
2 spsk
Sukker
|
|
1 spsk
Frysetørret kaffepulver
|
|
½ tsk
Vaniljesukker
|
Pynt
½ dl
Piskefløde - pisket til let skum
|
|
---|---|
4
Brombær
|
Tilbehør
8
Biscotti
|
---|
Sådan gør du
kaffe-panna cotta
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1017 kJ / 243 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 0,5 g |
Protein: | 2 g |
Fedt: | 22,7 g |
Kulhydrat: | 8,4 g |
Relateret video
Sådan pisker du flødeskum
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
