Kagecreme

Hjemmelavet klassisk kagecreme med vanilje - også kaldet vaniljecreme. Kom kagecreme i din lagkage, fastelavnsboller eller jordbærtærte. Opskriften på kagecreme kræver 5 ingredienser og et godt piskeris. Teknikken bag en fløjlsblød creme er, at du hele tiden pisker, til den er tyknet og kogt igennem. Hjemmelavet kagecreme er simpel at lave og smager fantastisk. Hvis du tilsætter flødeskum til den afkølede kagecreme, så har du den bedste konditorcreme.
Ingredienser
2 dl
Mælk
|
|
---|---|
2
Æggeblommer
|
|
2 spsk
Sukker
|
|
1 spsk
Hvedemel eller majsstivelse
|
|
1
Vaniljestang - kornene herfra, eller 1 tsk. vaniljesukker
|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Skift evt. vaniljestangen ud med 1 tsk vaniljepulver eller vaniljepasta.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
1258 kJ / 301 kcal
Næringsindhold pr. 100g
469 kJ / 112 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,1 g |
Protein: | 17,2 % | 4,7 g |
Fedt: | 28,8 % | 3,7 g |
Kulhydrat: | 54 % | 14,9 g |
Hjemmelavet klassisk kagecreme med vanilje - også kaldet vaniljecreme. . Hvis du tilsætter flødeskum til den afkølede kagecreme, så har du den bedste konditorcreme.
