Kakaopandekager med is

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

30 min

Lækker kakaodessert som du nemt kan lade børnene hjælpe med at lave.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • flormelis

Tilbehør

  • ½ liter vaniljeflødeis i kugler
  • 125 g syltetøj, fx boysenbær

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland mel og sukker i en skål. Pisk kakaomælken i lidt efter lidt og derefter æggene. Smelt smørret i en lille pande (ca. 14 cm i diameter) og hæld det i dejen. Fordel ca. ½ dl dej i den varme pande og bag pandekagen ved jævn varme til den er lysebrun på begge sider. Fold pandekagen sammen 2 gange til en trekant. Læg den i et ovnfast fad og dæk med alufolie. Stil fadet midt i ovnen. Bag resten af pandekagerne.

Ved serveringen

Anret pandekagerne på tallerkener og læg en kugle is i hver. Drys med flormelis og server med syltetøj.

Tip

: Pandekagerne kan bages i forvejen og lunes i ca. 6 min. ved 225° inden serveringen.

Ovntemperatur

Ca. 75°.

Hvordan laver man pandekager

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8680 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2,8 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 47 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: