Du kan bage pandekagerne i forvejen. Lun dem tildækkede i ca. 6 min. ved 225° inden serveringen.
9193 kJ / 2197 kcal
822 kJ / 197 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,2 g |
Protein: | 9,6 % | 4,7 g |
Kulhydrat: | 40,2 % | 19,4 g |
Fedt: | 50,2 % | 11,2 g |
Er du vild med pandekager, men i tvivl om, hvordan man laver dem? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole tryller pandekager frem.
Hvedemel (ca. 1¼ dl)
|
75 g |
---|---|
Sukker
|
1 spsk |
3 dl | |
Æg
|
3 |
Smør
|
75 g |
Vaniljeflødeis i 8 kugler
|
1 liter |
---|
Flormelis
|
|
---|---|
Friske citronmelisseblade
|