Kakaoscones
30 min
•
&format=webp)
Dejlige scones bagt med kakaomælk og chokolade. Scones er lynhurtige at bage, fordi de indeholder bagepulver i stedet for gær. Derfor er scones også klart bedst nybagte.
Ingredienser
Scones
300 g
Hvedemel (ca. 4¼ dl)
|
|
---|---|
50 g
Sukker
|
|
50 g
Finthakket mørk chokolade
|
|
3 tsk
Bagepulver
|
|
1 tsk
Stødt kanel
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
75 g
Koldt smør
|
2
Æg
|
|
---|---|
1 dl
Kakaomælk
|
Pensling
2 spsk
Kakaomælk
|
---|
Glasur
125 g
Flormelis
|
|
---|---|
1
Æggehvide (ca. 2 spsk)
|
|
Evt. kakaopulver eller pastafarve
|
Sådan gør du
Scones
Glasur
Bagetid
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Glasuren er lavet med æggehvide, så den ikke løber, når du "tegner" med den. Hvis den smørres på almindeligt, kan den fint laves med vand.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1332 kJ / 318 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 1,4 g |
Protein: | 5,6 g |
Fedt: | 10,4 g |
Kulhydrat: | 50,1 g |
