Kakaosmør

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

45 min

Lækkert hjemmelavet smørepålæg - velegnet til brød og kiks.

Ingredienser

25 serveringer pr. portion

Antal portioner

  • 250 g smør
  • 250 g flormelis (ca. 4 3/4 dl)
  • 1 spsk vaniljesukker
  • 2½ spsk kakao

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt smørret i en lille gryde ved jævn varme, men uden at det bruner. Tag gryden af varmen og rør resten af ingredienserne i. Kom blandingen i en skål og stil den tildækket i køleskabet. Rør i kakaosmørret 3-4 gange, mens det køler af. Kom kakaosmørret i et glas med låg og stil det i køleskabet til næste dag. Server det kolde kakaosmør sammen med kiks eller brød til fx en brunch eller eftermiddagsforkælelse.

Tip

Kakaosmør kan stå i køleskabet i ca. 2 uger.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 12530 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 4,3 g
  • Protein: 1 %
  • Kulhydrat: 36 %
  • Fedt: 63 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: