Du kan pynte din kage med flormelis. Ønsker du ikke appelsinsmag, kan du undlade revet appelsinskal og udskifte appelsinsaft med mælk.
Du kan bage kagen i en smurt sandkageform (ca. 1½ liter). Bag kagen midt i ovnen. Du kan også lave en dobbelt portion kagedej og fordele den i en smurt bradepande (ca. 5 x 22 x 30 cm).
Kakao, appelsinskal og -saft kan erstattes af 5 spsk syltet, finthakket ingefær og 1 dåse hele, syltede grønne figner (ca. 410 g). Ingefæren vendes i kagedejen, og dejen fordeles i den smurte springform. Lad fignerne dryppe af i en sigte og stik dem ned i den rå dej, så kun toppen kan ses. Bag kagen som nævnt i opskriften.
17073 kJ / 4081 kcal
1414 kJ / 338 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 5 % | 4,1 g |
Kulhydrat: | 44,1 % | 36,7 g |
Fedt: | 50,9 % | 19,5 g |
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.