Kål i karry med æble og tomat
                                
                                     30 min
                                
                        
                    
                
                    •
                    
            
         
    Kål i karry....eller karrykål. En dejlig måde at få masser af den sunde kål på. Her peppet op med både chili og koriander.
Ingredienser
| 
                                            
                                                    10 g
                                                Smør
                                            
                                     | |
|---|---|
| 
                                            
                                                    400 g
                                                Fintsnittet hvidkål
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    ½ liter
                                                Karrysauce
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    ¾ tsk
                                                Groft salt
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    2
                                                Rødkindede æbler i tynde både (ca. 250 g)
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    250 g
                                                Cherrytomater i halve
                                            
                                     | 
| 
                                            
                                                    2 dl
                                                Frisk koriander
                                            
                                     | |
|---|---|
| 
                                            
                                                    1 spsk
                                                Rød chilipeber i halve, tynde ringe
                                            
                                     | 
Hertil
| 
                                            
                                                    4
                                                Stegte kyllingefileter (ca. 400 g)
                                            
                                     | |
|---|---|
| 
                                            
                                                    240 g
                                                Perlespelt - koges
                                            
                                     | 
Sådan gør du
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
401 kJ / 96 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,7 g | 
| Protein: | 6 g | 
| Fedt: | 2,3 g | 
| Kulhydrat: | 12,6 g | 
            Relateret video
            Sådan snitter du kål
            
    Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.
 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
     
     
    