Kål i karry med æble og tomat
30 min
•
Kål i karry....eller karrykål. En dejlig måde at få masser af den sunde kål på. Her peppet op med både chili og koriander.
Ingredienser
|
10 g
Smør
|
|
|---|---|
|
400 g
Fintsnittet hvidkål
|
|
|
½ liter
Karrysauce
|
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
|
2
Rødkindede æbler i tynde både (ca. 250 g)
|
|
|
250 g
Cherrytomater i halve
|
|
2 dl
Frisk koriander
|
|
|---|---|
|
1 spsk
Rød chilipeber i halve, tynde ringe
|
Hertil
|
4
Stegte kyllingefileter (ca. 400 g)
|
|
|---|---|
|
240 g
Perlespelt - koges
|
Sådan gør du
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
401 kJ / 96 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,7 g |
| Protein: | 6 g |
| Fedt: | 2,3 g |
| Kulhydrat: | 12,6 g |
Relateret video
Sådan snitter du kål
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.