Kål i karry med æble og tomat
30 min
•
Kål i karry....eller karrykål. En dejlig måde at få masser af den sunde kål på. Her peppet op med både chili og koriander.
Ingredienser
10 g
Smør
|
|
---|---|
400 g
Fintsnittet hvidkål
|
|
½ liter
Karrysauce
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
2
Rødkindede æbler i tynde både (ca. 250 g)
|
|
250 g
Cherrytomater i halve
|
2 dl
Frisk koriander
|
|
---|---|
1 spsk
Rød chilipeber i halve, tynde ringe
|
Hertil
4
Stegte kyllingefileter (ca. 400 g)
|
|
---|---|
240 g
Perlespelt - koges
|
Sådan gør du
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
8408 kJ / 2010 kcal
Næringsindhold pr. 100g
402 kJ / 96 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 25,4 % | 6 g |
Kulhydrat: | 53,4 % | 12,6 g |
Fedt: | 21,2 % | 2,3 g |
Relateret video
Sådan snitter du kål
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.