Prøv også denne skønne gryderet.
8331 kJ / 1991 kcal
399 kJ / 95 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,7 g |
Protein: | 26 % | 6,1 g |
Kulhydrat: | 52 % | 12,2 g |
Fedt: | 22 % | 2,4 g |
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.
Smør
|
10 g |
---|---|
Fintsnittet hvidkål
|
400 g |
½ liter | |
Groft salt
|
¾ tsk |
Rødkindede æbler i tynde både (ca. 250 g)
|
2 |
Cherrytomater i halve
|
250 g |
Frisk koriander
|
2 dl |
---|---|
Rød chilipeber i halve, tynde ringe
|
1 spsk |
Stegte kyllingefileter (ca. 400 g)
|
4 |
---|---|
Perlespelt - koges
|
240 g |