Kål i karry med æble og tomat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(18 vurderinger)

30 min

Kål i karry....eller karrykål. En dejlig måde at få masser af den sunde kål på. Her peppet op med både chili og koriander.

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 dl friske korianderblade
  • 1 spsk rød chilipeber i halve, tynde ringe

Hertil

  • 4 stegte kyllingefileter (ca. 500 g)
  • 240 g perlespelt - koges

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt smørret ved kraftig varme i en stor gryde, men uden at det bruner. Svits hvidkålen i ca. ½ min. Tilsæt karrysauce og salt og kog det i ca. 1 min. Kom æbler og tomater i og bring retten i kog under omrøring. Varm den godt igennem og smag til.

Kom karrykålen i et fad og drys korianderblade og chili over. Server straks sammen med stegte kyllingefileter og kogt perlespelt.

Sådan snitter du kål

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9440 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 37,3 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 23 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: