Kål i karry med æble og tomat
30 min

Kål i karry med æble og tomat

Kål i karry....eller karrykål. En dejlig måde at få masser af den sunde kål på. Her peppet op med både chili og koriander.
Bedømmelse (12 vurderinger)

Min bedømmelse:

Kål i karry med æble og tomat

Kål i karry....eller karrykål. En dejlig måde at få masser af den sunde kål på. Her peppet op med både chili og koriander.

Antal portioner
  • 2 dl friske korianderblade
  • 1 spsk rød chilipeber i halve, tynde ringe

Hertil

  • 4 stegte kyllingefileter (ca. 500 g)
  • 240 g perlespelt - koges

Fremgangsmåde:

Smelt smørret ved kraftig varme i en stor gryde, men uden at det bruner. Svits hvidkålen i ca. ½ min. Tilsæt karrysauce og salt og kog det i ca. 1 min. Kom æbler og tomater i og bring retten i kog under omrøring. Varm den godt igennem og smag til.

Kom karrykålen i et fad og drys korianderblade og chili over. Server straks sammen med stegte kyllingefileter og kogt perlespelt.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 9440 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 37,3 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 23 %
Print