Ca. ½ time ved 225° - traditionel ovn.
14066 kJ / 3362 kcal
499 kJ / 119 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 26,9 % | 7,9 g |
Kulhydrat: | 43,5 % | 12,8 g |
Fedt: | 29,6 % | 4 g |
Lækker klassisk varm kartoffelsalat.
Hakket kalkunkød
|
500 g |
---|---|
Fintrevet zittauerløg (ca. 75 g)
|
1 |
Lille knust fed hvidløg
|
1 |
Æg
|
1 |
Mælk
|
1 dl |
Hvedemel
|
4 spsk |
Frisk timian (ca. tsk)
|
2 tsk |
Lufttørret skinke, fx parma (ca. g)
|
150 g |
Smør
|
10 g |
Tandstikkere
|
Store bagekartofler (ca. 800 g)
|
4 |
---|---|
Rapsolie
|
1 spsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Bladselleri (ca. g)
|
150 g |
---|---|
Gulerødder (ca. g)
|
150 g |
Peberfrugter
|
150 g |
Agurk (ca. g)
|
150 g |
Flødeost
|
100 g |
Kvark
|
50 g |
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
Sød chilisauce
|
4 spsk |
---|---|
Pitabrød (ca. 240 g)
|
4 |