Kalvebov med timian og hvidvin
2 timer
•
Arbejdstid: 25 min
•
Denne Kalvebov i Römertopf er en alt-i-én ret. Hvor nemt kan det være?!
Ingredienser
|
1¼ kg
Kalvebov uden ben
|
|
|---|---|
|
10 g
Smør
|
|
|
½ liter
Tør hvidvin, fx riesling
|
|
|
7
Gulerødder i grove stykker
|
|
|
3
Løg i grove stykker
|
|
|
1
Gul squash i grove stykker
|
|
|
25
Kviste af frisk timian
|
|
|
½ liter
Mælkesauce
|
|
|
2 tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
Tilbehør
|
1½ kg
Kogte kartofler
|
|
|---|---|
|
2 dl
Hakket frisk bredbladet persille
|
Sådan gør du
Ved serveringen
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Kalvebov med timian og hvidvin kan også steges i ovnen i en stegegryde....der kan tåle at gå i ovnen.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
322 kJ / 77 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,4 g |
| Protein: | 6,8 g |
| Fedt: | 2,1 g |
| Kulhydrat: | 7,2 g |