Ribeye-steaks med grillede grøntsager
                                
                                     30 min
                                
                        
                    
                
                    •
                    
            
        
    Store lækre bøffer og grillede saftige grøntsager. Serveret med en kold barbecuedressing som dip - grillmad når det er bedst.
Ingredienser
Barbecuedressing
| 
                                     
                                            
                                                    2 dl
                                                Creme fraiche
                                            
                                     
                                 | 
                                |
|---|---|
| 
                                     
                                            
                                                    3 spsk
                                                Barbecuesauce
                                            
                                     
                                 | 
                                
| 
                                     
                                            
                                                    4
                                                Ribeye-steaks (ca. 700 g)
                                            
                                     
                                 | 
                                |
|---|---|
| 
                                     
                                            
                                                    ½ tsk
                                                Groft salt
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    
                                                Friskkværnet peber
                                            
                                     
                                 | 
                                
Grillede grøntsager
| 
                                     
                                            
                                                    10
                                                Hele gule, orange og røde mini snackpebere
                                            
                                     
                                 | 
                                |
|---|---|
| 
                                     
                                            
                                                    4
                                                Rødløg i tykke skiver (ca. 300 g)
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    4
                                                Tomater i halve (ca. 300 g)
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    1 spsk
                                                Rapsolie
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    1 tsk
                                                Flagesalt
                                            
                                     
                                 | 
                                
Pynt
| 
                                     
                                            
                                                    
                                                Hakket bredbladet persille
                                            
                                     
                                 | 
                                
|---|
Tilbehør
| 
                                     
                                            
                                                    750 g
                                                Små bagte kartofler
                                            
                                     
                                 | 
                                
|---|
Sådan gør du
Barbecuedressing
Grillede grøntsager
Tips
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
408 kJ / 98 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,2 g | 
| Protein: | 6,7 g | 
| Fedt: | 4,6 g | 
| Kulhydrat: | 7,3 g | 
            Relateret video
            Sådan steger du den perfekte bøf
            
    Vil du servere en mør og saftig bøf er kvaliteten altafgørende. Karolines Køkkenskole viser her én metode til, hvordan du udvælger og steger en bøf, så den bliver helt perfekt.