Ribeye-steaks med grillede grøntsager
30 min

Store lækre bøffer og grillede saftige grøntsager. Serveret med en kold barbecuedressing som dip - grillmad når det er bedst.

Ingredienser
4 personer
Barbecuedressing
2 dl Creme fraiche | |
---|---|
3 spsk Barbecuesauce |
4 Ribeye-steaks (ca. 700 g) | |
---|---|
½ tsk Groft salt | |
Friskkværnet peber |
Grillede grøntsager
10 Hele gule, orange og røde mini snackpebere | |
---|---|
4 Rødløg i tykke skiver (ca. 300 g) | |
4 Tomater i halve (ca. 300 g) | |
1 spsk Rapsolie | |
1 tsk Flagesalt |
Pynt
Hakket bredbladet persille |
---|
Tilbehør
750 g Små bagte kartofler |
---|
Sådan gør du
Barbecuedressing
Grillede grøntsager
Tips
Bedømmelse
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
10551 kJ / 2522 kcal
Næringsindhold pr. 100g
409 kJ / 98 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 27,7 % | 6,7 g |
Kulhydrat: | 30,4 % | 7,3 g |
Fedt: | 41,9 % | 4,6 g |
Relateret video
Sådan steger du den perfekte bøf
Vil du servere en mør og saftig bøf er kvaliteten altafgørende. Karolines Køkkenskole viser her én metode til, hvordan du udvælger og steger en bøf, så den bliver helt perfekt.