Kærnemælkshorn
1 time 30 min
•
Arbejdstid: 40 min
Fryseegnet
&format=webp)
Kærnemælkshorn er en rigtig bager-klassiker. De fleste bagere laver kærnemælkshorn med gærdej, men traditionelt set er de med kærnemælks-butterdej. Denne opskrift på kærnemælkshorn er på gammeldags manér: med kærnemælksbutterdej, hindbærmarmelade og marcipan. Prøv dem - de smager dejligt!

Ingredienser
8 stk
Kærnemælkshorn
200 g Koldt smør | |
---|---|
200 g Hvedemel | |
1 dl Kærnemælk |
100 g Hindbærmarmelade | |
---|---|
100 g Marcipan | |
1 Sammenpisket æg |
Pynt
Flormelis |
---|
Sådan gør du
Kærnemælkshorn
Bedømmelse
Kærnemælkshornene kan fryses ubagte. Tag dem ud og lad dem tø ½-1 time på køkkenbordet, før de bages.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
12149 kJ / 2904 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1616 kJ / 386 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 5,3 % | 5,1 g |
Kulhydrat: | 35 % | 33,3 g |
Fedt: | 59,7 % | 26 g |