Kærnemælkshorn
1 time 30 min
•
Arbejdstid: 40 min
Fryseegnet
•
Kærnemælkshorn er en rigtig bager-klassiker. De fleste bagere laver kærnemælkshorn med gærdej, men traditionelt set er de med kærnemælks-butterdej. Denne opskrift på kærnemælkshorn er på gammeldags manér: med kærnemælksbutterdej, hindbærmarmelade og marcipan. Prøv dem - de smager dejligt!
Ingredienser
Kærnemælkshorn
|
200 g
Koldt smør
|
|
|---|---|
|
200 g
Hvedemel
|
|
|
1 dl
Kærnemælk
|
|
100 g
Hindbærmarmelade
|
|
|---|---|
|
100 g
Marcipan
|
|
|
1
Sammenpisket æg
|
Pynt
|
Flormelis
|
|---|
Sådan gør du
Kærnemælkshorn
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Kærnemælkshornene kan fryses ubagte. Tag dem ud og lad dem tø ½-1 time på køkkenbordet, før de bages.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1615 kJ / 386 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,6 g |
| Protein: | 5,1 g |
| Fedt: | 26 g |
| Kulhydrat: | 33,3 g |