Risotto med karry
                                
                                     30 min
                                
                        
                    
                
                    •
                    
            
        
    Dejlig risret med kylling, med smag af karry.
Ingredienser
| 
                                     
                                            
                                                    25 g
                                                Smør
                                            
                                     
                                 | 
                                |
|---|---|
| 
                                     
                                            
                                                    1 spsk
                                                Karry
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    3
                                                Finthakkede løg
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    2
                                                Kyllingefileter i strimler (ca. 250 g)
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    180 g
                                                Grødris (ca. 2¼ dl)
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    6 dl
                                                Hønsebouillon
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    1¼ dl
                                                Madlavningsfløde
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    500 g
                                                Gulerødder i tynde, skrå skiver
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    100 g
                                                Revet cheddar- og maasdammerost
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    1 tsk
                                                Groft salt
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    
                                                Friskkværnet peber
                                            
                                     
                                 | 
                                
Tilbehør
| 
                                     
                                            
                                                    200 g
                                                Landbrød
                                            
                                     
                                 | 
                                
|---|
Sådan gør du
Ved serveringen
Tip
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
456 kJ / 109 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,2 g | 
| Protein: | 5,4 g | 
| Fedt: | 3,4 g | 
| Kulhydrat: | 14 g |