Kartoffel og porresuppe - Opskrifter - Arla

Kartoffel og porresuppe

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

45 min

Skøn og nem suppe at varme sig på i de kølige vintermåneder.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1½ spsk rapsolie
  • 700 g porrer i ringe
  • 500 g kartofler i mindre stykker
  • 1 liter kyllingefond
  • 2 friske timiankviste
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 dl Cheasy® skyr naturel skyr naturel

Pynt

  • frisk timiankvist

Tilbehør

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad olien blive godt varm i en stor tykbundet gryde. Steg porrerne ved jævn varme i ca. 15 min. Tilsæt kartofler, kyllingefond og timiankviste og bring det i kog. Kog det ved jævn varme og under låg i 25-30 min. - eller til grøntsagerne er møre. Blend det med fx en stavblender til en jævn suppe. Tilsæt skyr, salt og peber, blend et øjeblik og smag til. Server med groft brød til og skyr på toppen. Pynt med frisk timian.

Tip

Det smager skønt med grofthakkede røgede mandler som drys.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7400 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 35,8 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 66 %
  • Fedt: 18 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: