Kartoffelpandekage
30 min
•
&format=webp)
Kartoffelpandekage, også kaldet røsti, laves i denne opskrift med kolde kogte kartofler, hvilket gør den til en god tøm-køleskabet opskrift - for tilbehøret kan selvfølgelig også varieres alt efter, hvad man har af rester. Har du ikke kogte kartofler, kan du i stedet bruge rå revne kartofler til kartoffelpandekagen.
Ingredienser
Hytteostsalat
8 skiver
Bacon (ca. 125 g)
|
|
---|---|
2
Tomater
|
|
250 g
Hytteost
|
|
1
Lille knust fed hvidløg
|
500 g
Kolde kogte kartofler
|
|
---|---|
2
Finthakket løg
|
|
1
Æg
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
25 g
Smør
|
Tilbehør
6
Salatblade, fx egeløv
|
|
---|---|
½
Rødløg i tynde både
|
Sådan gør du
Hytteostsalat
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Kolde kogte kartofler kan erstattes af rå revne kartofler, men så skal kartoffelpandekagen stege ca. 15 min. på hver side.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
5642 kJ / 1348 kcal
Næringsindhold pr. 100g
402 kJ / 96 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 20,1 % | 4,7 g |
Fedt: | 46,8 % | 5,1 g |
Kulhydrat: | 33,1 % | 7,8 g |
