Kartoffelsalat med peberrod - Opskrifter - Arla

Kartoffelsalat med peberrod

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

1 timer

Spændende cremet kartoffelsalat med sojabønner - godt tilbehør til røget laks, makrel eller røget kød.

Ingredienser

Antal portioner

  • ¾ kg skrabede små nye kartofler
  • 200 g optøede edamamebønner (sojabønner)
  • 2 salatløg i tynde skiver
  • 300 g Karolines Køkken® Kvark 0,3% Kvark 0,3%
  • 2 spsk fintrevet peberrod
  • ½ dl finthakket bredbladet persille
  • ½ dl mælk
  • 1 tsk groft salt

Hertil

  • 2 røgede makreller eller anden røget fisk

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog kartoflerne og lad dem køle let af. Skær dem i mindre stykker.

Vend kartofler og bønner sammen med løg, det syrnede produkt, peberrod, persille, mælk og salt. Smag til og server kartoffelsalaten til fx røget fisk.

Hvordan koger man nye kartofler

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9778 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 24,9 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 31 %
  • Fedt: 43 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: