Kartoffelsalat med peberrod

Bedømmelse

(4 vurderinger)

1 timer

Spændende cremet kartoffelsalat med sojabønner - godt tilbehør til røget laks, makrel eller røget kød.

Ingredienser

Antal portioner
  • ¾ kg skrabede små nye kartofler
  • 200 g optøede edamamebønner (sojabønne)
  • 2 salatløg i tynde skiver
  • 3 dl Karolines Køkken® Skyr 0,2% Skyr 0,2%
  • 2 spsk fintrevet peberrod
  • ½ dl finthakket bredbladet persille
  • ½ dl mælk
  • 1 tsk groft salt

Hertil

  • 2 røgede makreller eller anden røget fisk

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog kartoflerne og lad dem køle let af. Skær dem i mindre stykker.

Vend kartofler og bønner sammen med løg, det syrnede produkt, peberrod, persille, mælk og salt. Smag til og server kartoffelsalaten til fx røget fisk.

Hvordan koger man nye kartofler

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9860 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 26,5 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 31 %
  • Fedt: 42 %

Print

Kilde: