Kartoffelsalat med peberrod

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

1 timer

Spændende cremet kartoffelsalat med sojabønner - godt tilbehør til røget laks, makrel eller røget kød.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • ¾ kg skrabede små nye kartofler
  • 200 g optøede edamamebønner (sojabønner)
  • 2 salatløg i tynde skiver
  • 300 g Karolines Køkken® Kvark 0,3% Kvark 0,3%
  • 2 spsk fintrevet peberrod
  • ½ dl finthakket bredbladet persille
  • ½ dl mælk
  • 1 tsk groft salt

Hertil

  • 2 røgede makreller eller anden røget fisk

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog kartoflerne og lad dem køle let af. Skær dem i mindre stykker.

Vend kartofler og bønner sammen med løg, det syrnede produkt, peberrod, persille, mælk og salt. Smag til og server kartoffelsalaten til fx røget fisk.

Hvordan koger man nye kartofler

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9778 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 24,9 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 31 %
  • Fedt: 43 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag