Kartoffelsalat med røget kylling
                                
                                    1 time
                                
                        
                    
                
                    •
                    
            
        
    Røget kylling smager skønt, og sammen med de sprøde grøntsager og den bløde hytteost, går salaten op i en højere enhed.
Ingredienser
| 
                                     
                                            
                                                    1
                                                Røget kylling (ca. 1100 g)
                                            
                                     
                                 | 
                                |
|---|---|
| 
                                     
                                            
                                                    2 liter
                                                Vand
                                            
                                     
                                 | 
                                
| 
                                     
                                            
                                                    1 kg
                                                Skrabede nye kartofler
                                            
                                     
                                 | 
                                |
|---|---|
| 
                                     
                                            
                                                    1 liter
                                                Vand
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    1 tsk
                                                Groft salt
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    350 g
                                                Grønne asparges i korte stykker
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    15 g
                                                Smør
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    1 dl
                                                Klippet purløg
                                            
                                     
                                 | 
                                
| 
                                     
                                            
                                                    150 g
                                                Radiser i halve
                                            
                                     
                                 | 
                                |
|---|---|
| 
                                     
                                            
                                                    100 g
                                                Rensede babyspinatblade
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    450 g
                                                Hytteost
                                            
                                     
                                 | 
                                
Sådan gør du
Tip
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
172 kJ / 41 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 0,5 g | 
| Protein: | 4,8 g | 
| Fedt: | 1,4 g | 
| Kulhydrat: | 2,3 g | 
            Relateret video
            Hvordan koger man nye kartofler
            
    Se her hvordan du koger nye kartofler. Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nænsomt koger nye kartofler - så smag og konsistens giver den helt rigtige smag af sommer.