8306 kJ / 1985 kcal
245 kJ / 59 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 17,2 % | 2,5 g |
Kulhydrat: | 54,7 % | 7,9 g |
Fedt: | 28,1 % | 1,9 g |
Se her hvordan du koger nye kartofler. Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nænsomt koger nye kartofler - så smag og konsistens giver den helt rigtige smag af sommer.
Skrubbede nye kartofler - evt. i halve og kvarte
|
1 kg |
---|---|
Vand
|
1 liter |
Groft salt
|
1 tsk |
250 g | |
Fintrevet parmesanost eller Karolines Køkken® Pasta- & gratineringsost
|
50 g |
Frisk basilikum
|
1½ dl |
Olivenolie
|
2 spsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Cocktailtomater i halve
|
400 g |
Dampede grønne bønner i mindre bidder
|
300 g |
Sorte og grønne oliven
|
100 g |
Havsalt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
Friske basilikum
|
---|
Rugbrød - evt. ristet
|
240 g |
---|