Kartoffelsuppe, kold eller varm

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(19 vurderinger)

60+ min

Opskriften kartoffelsuppe, kold eller varm, smager dejligt og egner sig fantastisk som forret. Kartofler og porrer går i denne ret hånd i hånd og skaber en lækker smag!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • klippet frisk purløg

Hertil

  • 200 g flutes eller kuvertbrød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær den lyse del af porrerne i meget tynde ringe. Gem toppen. Kog kartofler og porretop i bouillonen ca. 20 min. Gnid kartoflerne gennem en sigte eller findel dem i en blender med lidt af suppen, ad 2-3 gange. Hæld pureen tilbage i gryden. Kom porreringene i suppen og kog dem møre. Tilsæt fløde og varm suppen op. Smag til. Server suppen varm eller kold.

Tip

Ved frysning koges porreringene knapt møre.

Frysetip

Suppen kan fryses uden fløde.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8170 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 24,1 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 43 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Trebbiano Abruzzo, Italien

Den ellers oversete hvidvin trebbiano d'abruzzo fra østitalien vil harmonere dejligt med denne suppe Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til tomat

Andre gode forslag