Kartoffelsuppe, kold eller varm

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(17 vurderinger)

60+ min

Opskriften kartoffelsuppe, kold eller varm, smager dejligt og egner sig fantastisk som forret. Kartofler og porrer går i denne ret hånd i hånd og skaber en lækker smag!

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • klippet frisk purløg

Hertil

  • 200 g flutes eller kuvertbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær den lyse del af porrerne i meget tynde ringe. Gem toppen. Kog kartofler og porretop i bouillonen ca. 20 min. Gnid kartoflerne gennem en sigte eller findel dem i en blender med lidt af suppen, ad 2-3 gange. Hæld pureen tilbage i gryden. Kom porreringene i suppen og kog dem møre. Tilsæt fløde og varm suppen op. Smag til. Server suppen varm eller kold.

Tip

Ved frysning koges porreringene knapt møre.

Frysetip

Suppen kan fryses uden fløde.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8170 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 24,1 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 43 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde:

Vin match

Trebbiano Abruzzo, Italien

Den ellers oversete hvidvin trebbiano d'abruzzo fra østitalien vil harmonere dejligt med denne suppe Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til tomat