Kartoffelsuppe med grøn couscoussalat
30 min

Kartoffelsuppe med grøn couscoussalat

Nem kartoffelsuppe med sprød topping i form af grøn couscoussalat med ærter og pistacienødder.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Kartoffelsuppe med grøn couscoussalat

Nem kartoffelsuppe med sprød topping i form af grøn couscoussalat med ærter og pistacienødder.

Antal portioner
  • 250 g couscousgryn (ca. 3 dl)
  • 5 dl grøntsagsbouillon
  • ½ dl friskpresset limesaft
  • 4 tsk fintrevet frisk ingefær
  • 1 lille knust fed hvidløg
  • 1 tsk groft salt
  • 300 g sukkerærter i små, skrå stykker
  • 200 g friskbælgede ærter
  • 100 g forårsløg i tynde skiver
  • 1 liter Karolines Køkken® Mild Kartoffel Porresuppe
  • 25 g grofthakkede pistacienøddekerner

Pynt

  • limefrugter i både

Tilbehør

  • 240 g groft brød

Fremgangsmåde:

Kom couscousgryn i en skål og hæld det kogende bouillon over. Lad grynene stå i ca. 5 min. - rør med en gaffel et par gange, mens de trækker.

Tilsæt limesaft, ingefær, hvidløg og salt til couscousen og vend sukkerærter, ærter og forårsløg heri.

Bring suppen i kog under omrøring. Fordel suppen i 4 skåle og læg en portion couscoussalat herpå. Drys med pistaciekerner og pynt med limebåde. Server straks suppen med brød og resten af couscoussalaten i en skål ved siden af.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 8400 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 32,9 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 60 %
  • Fedt: 26 %
Print