Kartoffelsuppe med grøn couscoussalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Nem kartoffelsuppe med sprød topping i form af grøn couscoussalat med ærter og pistacienødder.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

Antal portioner

  • 250 g couscousgryn (ca. 3 dl)
  • 5 dl grøntsagsbouillon
  • ½ dl friskpresset limesaft
  • 4 tsk fintrevet frisk ingefær
  • 1 lille knust fed hvidløg
  • 1 tsk groft salt
  • 300 g sukkerærter i små, skrå stykker
  • 200 g friskbælgede ærter
  • 100 g forårsløg i tynde skiver

Pynt

  • limefrugt i både

Tilbehør

  • 240 g groft brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom couscousgryn i en skål og hæld det kogende bouillon over. Lad grynene stå i ca. 5 min. - rør med en gaffel et par gange, mens de trækker.

Tilsæt limesaft, ingefær, hvidløg og salt til couscousen og vend sukkerærter, ærter og forårsløg heri.

Bring suppen i kog under omrøring. Fordel suppen i 4 skåle og læg en portion couscoussalat herpå. Drys med pistaciekerner og pynt med limebåde. Server straks suppen med brød og resten af couscoussalaten i en skål ved siden af.

Sådan håndterer du frisk ingefær

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8400 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 32,9 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 60 %
  • Fedt: 26 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag