Kartoffelsuppe med hytteost - Opskrifter - Arla

Kartoffelsuppe med hytteost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

45 min

Kartoffelsuppe serveret med krydret hytteost.

Ingredienser

Antal portioner

Krydret hytteost

Tilbehør

  • 200 g groft brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt smørret i en gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løg og kartofler i ca. 3 min. Tilsæt bouillon og kog suppen i ca. 15 min. eller til kartoflerne er møre. Kom suppen i en blender og blend den ved hurtigste hastighed i ca. 30 sek. eller til suppen er jævn. Kom den tilbage i gryden og tilsæt fløde, salt og peber. Bring suppen i kog og smag til.

Krydret hytteost

Rør hytteost, hvidløg og salt sammen og smag til.

Tips

Suppen kan pyntes med hakket purløg eller fintstrimlet porre.
Hønsebouillon kan erstattes af grøntsagsbouillon.
Supplér evt. suppen med en let dessert, fx frugtcarpaccio - se link.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6680 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,6 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 55 %
  • Fedt: 24 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: